Ulcinj

Ulcinj je najjužniji grad i središte istoimene opštine na crnogorskoj obali Jadrana. U blizini grada počinje najveća jadranska plaža, koja je dugačka oko 13 kilometara i na kojoj se istovremeno može kupati 500 000 ljudi. Pored toga, ovaj grad krasi Stari grad i blizina Ade Bojane.

Tivat

Tivat je gradić i opštinski centar u crnogorskom primorju, u Boki Kotorskoj. Naseljena mjesta u Tivtu i poznata kupališta su: Bogdašići, Bogišići, Gornja Lastva, Gošići, Gradiošnica, Donja Lastva, Đuraševići, Krašići, Lepetani, Milovići, Mrčevac, Radovići. Naše taksi vozilo odvešće vas do bilo kojeg od navedenih mjesta. Tivat je jedini grad na primorju koji ima aerodrom.

Sveti Stefan

Ovo ostrvo predstavlja najluksuznije ljetovalište u Crnoj Gori. Na Svetom Stefanu se nalaze tri manje crkve: crkva Sveti Stefan, po kojoj je ostrvo dobilo ime, a nalazi se na najuzvišenijem dijelu ostrva; crkva Aleksandra Nevskog, a najmanja, posvećenja Preobraženju, nalazi se na samom ulazu u gradić.

Šavnik

Smješten je na polovini regionalnog puta između Nikšića i Žabljaka, a preko Mioske veže se na magistralni put Podgorica – Kolašin. Ovaj grad koji se smjestio na nadmorskoj visini od 840 metara, predstavlja središte južnog dijela Durmitorskog područja.

Rožaje

Rožaje je gradić i opština na krajnjem sjeveroistoku Crne Gore. Rožaje pripada crnogorskm dijelu Sandžaka. Putovanje do Rožaja obezbijedite našim taksi vozilom.

Podgorica

Glavni grad Crne Gore. Njen pogodan položaju na ušću rijeke Ribnice u Moraču u Zetsko-bjelopavlićkoj ravnici. Grad je blizu zimskim centrima na sjeveru zemlje i ljetovalištima na Jadranskom moru. Naš taksi prevoz na usluzi je 24h svim građanima Podgorice, kao i cijele Crne Gore.

Pljevlja

Kroz grad protiču rijeke Ćehotina i Breznica, a u blizini je planina Ljubišnja. Pljevaljska opština je jedan od većih privrednih regiona u Crnoj Gori zbog Rudnika uglja i Termo-elektrane. Manastir Sveta Trojica je takođe na područiju Pljevalja. Manastir je izgrađen u XII vijeku i ponos je pravoslavne kulture u Pljevljima.

Plav

Opština Plav nalazi se u podnožju planinskog masiva Prokletije, na rijeci Lim. Od kulturno istorijskih spomenika u Plavu najznačajniji su Manastir Svete Trojice u Brezojevici kod Plava, Redžepagića kula, Stara džamija i džamija Sultanija. Opštinu Plav svakog ljeta posjeti veliki broj turista što zbog svoga jezera i mnogih manifestacija koje se organizuju u Plavu.

Petrovac

Poznat je po ljetnjem turizmu i rimskom mozaiku iz III vijeka kojim je prikazan Bog sna, Hipnos. Gradska plaža je duga oko 600, i jedna je od najljepših na tom dijelu Jadrana. U blizini grada se nalaze dva ostvra, Katič i Sveta Neđelja.

Nikšić

Najveća opština u Crnoj Gori, a drugi grad po broju stanovnika, poslije Podgorice. Nikšić je privredni i industrijski centar Crne Gore. Manastir Ostrog, posvećen Svetom Vasiliju Ostroškom nalazi se nadomak Nikšića  smješten je u okomitoj stijeni i velika je atrakcija za turiste. Naš taksi odvešće vas i do čuvenog manastira.

Mojkovac

Grad koji se nalazi u dolini rijeke Tare u podnožju planina Bjelasice i Sinjajevine, a pripada Brdima sjeveroistocnog dijela Republike Crne Gore između nacionalnih parkova Biogradska gora i Durmitor. Ovaj grad krasi čak šest crkava, a najznačajniji kulturno-istorijski spomenik je u manastiru Svetog Đorđa.

Kotor

Kotor je grad i opština na obali Bokokotorskog zaliva. Kotorski zaliv (Boka Kotorska) jedan je od najdubljih i najdužih zaliva na Jadranskom moru pa se često naziva najjužnijim fjordom Evrope. Litice Orjena i Lovćena koje natkriljuju grad predstavljaju jedan od najveličanstevnijih predjela na Mediteranu.

Kolašin

Kolašin se prostire u gornjim i srednjim tokovima rijeka Tare i Morače. Okružen je planinskim grebenima i vrhovima planina: Sinjavine, Bjelasice, Komova i Vučja. Najznačajnija lokalna atrakcija je Nacionalni park Biogradska gora koji se nalazi između planinskih vrhova Bjelasice. Biogradska gora predstavlja jednu od tri posljednje prašume u Evropi.

Igalo

Igalo je grad u opštini Herceg Novi. Igalo je poznato kao turističko mjesto, a zahvaljujući radioaktivnom – morskom mulju sa Blatne plaže – ili kako je još nazivaju Stara banja, centar je zdravstvenog turizma Crne Gore. Ovo je grad koji se, iako sa Herceg Novim čini jedinstvenu gradsku celinu, može smatrati i posebnim naseljem.  Naziv je dobilo po istoj reči grčkog porekla, koja znači „obala – plaža – žalo“.

Herceg Novi

Primorsko mjesto smješteno na ulazu u Boku Kotorsku i podno planine Orjen. Ovaj grad ima najljepšu ljetnju pozornicu – Kanli Kulu. Atrakcija za turiste je pećina Plava špilja koja se nalazi na poluostrvu Luštica, kao i ostrvo Mamula.

Gusinje

Gusinje se nalazi u neposrednoj blizini granice sa Albanijom, na ušću Vruje u reku Grnčar. Od kluturno istorijskih spomenika u Gusinju značajniji su crkva Svetog Đorđa, aj Vezirova džamija i crkva Svetog Antona u Dolji, blizu Gusinja.

Cetinje

Zbog svoje autentične arhitekture i velikog broja istorijskih građevina, manastira, crkvi i muzeja, ovaj grad je dobio naziv „grad-muzej“. Na Cetnju možete posjetiti tri manastira i čak osam muzeja, od kojih je najpoznatiji Njegošev muzej, posvećen Petru II Petroviću Njegošu. A nedaleko od Cetinja, gdje vas svakako može odvesti naš taksi je i Njegoševa rodna kuća.

Budva

Budvanska rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po pješčanim plažama, noćnom životu. Budvu često posjećuju mnoge svjetske i domaće poznate ličnosti, a česta gostovanja popularnih pjevača privlače ljude iz svih gradova Crne Gore, pa i šire. Po povoljnoj cijeni, našim taksi prevozom posjetite najpopularniju destinaciju Crne Gore.

Bijelo Polje

Od svih gradova na sjeveru Crne Gore, Bijelo Polje ima najpovoljniji geografski položaj. Naš taksi može da vas odveze i do grada koji se nalazi na raskrsnici važnih puteva: na magistrali koja od Beograda vodi prema moru, dobre su veze Bijelog Polja i prema Pljevljima i Žabljaku, uz kanjon Tare, prema Beranama, Plavu i Rožajama i dalje Ibarskom magistralom prema Srbiji.

Berane

Berane se nalazi u Gornjem Polimlju između vrhova Bjelasice na zapadu, Cmiljevice na istoku, Tivranske klisure na sjeveru, zbog čega su u gradu prisutni sjeverni vjetrovi. Taksi prevozom možete otići i do ovog grada kroz koji teče rijeka Lim. Ovaj grad može se pohvaliti Gradskim stadionom, drugim po veličini u Crnoj Gori, kojeg izdavaja prava atletska staza.

Bar

Najveći primorski grad Crne Gore. Ako se odlučite za putovanje do Bara, gdje se nalazi najveća crnogorska luka, pozovite naš taksi. Bar je privlačan turistima i zbog starog dijela grada, u kom se nalazi drvo masline staro preko 2000 godina.

Ada Bojana

Kada se pomene Ada Bojana prva asocijacija su sojenice – drvene kućice na deblima, koje se nalaze na samoj rijeci Bojani.  Bilo da volite ribolov, jahanje ili jednostavno uživanje na pjeskovitoj plaži, Ada Bojana je idealna za odmor. Našim taksi vozilom možete bezbjedno i lako doći do omiljene destinacije mnogih turista.